Bags full of spring!

15 mrt Bags full of spring!

Nog niet officieel (one week to go) maar met 18 graden vandaag is de lente voor ons toch echt begonnen! Bij Emma Joe loves life konden we in ieder geval niet langer wachten om onze kleurige lentecollectie de winkel binnen te brengen.

Een kleine greep uit de tassen
Zachte buffelleren tassen van Ted Benson in spicy colors pistache en saffraan. Grappige kleurige strandtasjes met espadrillezool van Saldarini. Grotemeisjes tassen met prachtige details en vrolijke voering van het Londense label Nica. Het nieuwe Spaanse label Abbacino verrast van noncha tot semichique met de leukste kleurencombi’s en modellen. Nieuw is ook het Italiaanse tassenlabel Gianni Chiarini dat weliswaar expensive oogt, maar heeeel betaalbaar blijkt! En ook weer binnen een aantal unieke exemplaren van het Franse bohemian label Zazo dat voor haar collectie gebruik maakt van (steeds schaarser wordende) antieke stoffen uit Zuid Oost Azié. Zeer apart en natuurlijk alleen bij ons: handgesneden tassen uit Mexico!

En speciaal voor al onze Campomaggi fans: volgende week arriveren weer nieuwe modellen waaronder een niet te versmaden superschattig klein roltasje in groen, grijs en cognac…

Klik op de foto om beter in te zoomen en laat het daarbij als je ‘zwak van vleesch’ bent. We waarschuwen maar een keer: in de winkel kan de verleiding wel erg reële vormen aannemen!